Cum sa alegi apartamentul Tau preferat


2 min de citit

Cum să alegi apartamentul viselor tale?


Ei bine, dacă o persoană știe exact ce apartament vrea să cumpere, dar se întâmplă ca decizia să vină pe neașteptate și cumpărătorul să aibă o întrebare - ce mai vrea? Agenții imobiliari noștri au împărtășit cu dvs. sfaturi profesionale despre cum să vă înțelegeți în mod corespunzător și să creați o listă de cerințe pentru locuințele viitoare, pentru a achiziționa în cele din urmă apartamentul visurilor tale.

Ei bine, dacă o persoană știe exact ce apartament vrea să cumpere, dar se întâmplă ca decizia să vină pe neașteptate și cumpărătorul să aibă o întrebare - ce mai vrea? Agenții imobiliari au împărtășit sfaturi profesionale despre cum să vă înțelegeți și să creați o listă de cerințe pentru locuințele viitoare, pentru a achiziționa în cele din urmă apartamentul visurilor tale.


Decideți un buget


Înainte de a începe să planificați ce imagini de fundal vă veți bloca în viitorul dvs. living, trebuie să vă decideți asupra întrebării principale: ce buget sunteți gata să alocați pentru achiziționarea de bunuri imobiliare? „Locația, dimensiunea apartamentului și clasa casei vor depinde de această problemă”, explică Vasily, șeful departamentului de vânzări.

Următoarea întrebare, în opinia sa, urmează logic din prima: din ce mijloace trebuie să plătești un apartament - cu ajutorul unor nete, ipoteci, prima casa, programe de locuințe sau investiții personale? Este extrem de important să răspundeți la aceste întrebări pentru a vă evalua în mod adecvat puterea financiară.


Cum se calculează banii pentru o ipotecă înainte de a lua un împrumut?


Experții avertizează că trebuie să alegeți o astfel de locuință, care va fi accesibilă și accesibilă. Dorințele ar trebui corelate cu oportunitățile, în caz contrar, până la încheierea așezării, proprietarii vor ura apartamentul viselor lor.


Întrebați-vă: "De ce?"


O altă problemă cheie privește obiectivele de achiziție. Potrivit CEO-ului REGRAND, setarea țintei la achiziționarea unui apartament nou afectează în mod direct alegerea unui anumit obiect, precum și locația acestuia.

Este un lucru dacă o persoană achiziționează un apartament doar pentru sine, pentru că pur și simplu vrea să „schimbe situația”. În acest caz, totul depinde de preferințele, gusturile și dorințele personale. Dar, în cele mai multe cazuri, motivele pentru achiziționarea de noi locuințe sunt destul de specifice - schimbarea locului de muncă, un copil care se înscrie într-o universitate sau reîncadrarea într-o familie. În astfel de situații, potrivit șefului departamentului de vânzări al agenției imobiliare REGRAND, este important ca cumpărătorul să fie legat de un loc de muncă sau de un loc de studiu sau de apropierea rudelor.


Unde să merg?


Cel mai adesea, atunci când determină locația locuințelor noi, clienții fac o alegere în favoarea părții orașului unde locuiesc deja sau sunt ghidați de zonele cele mai apropiate de acesta, împărtășește observațiile profesionale ale Lebedev. "Oamenii se obișnuiesc cu locul de reședință și, din moment ce mutarea într-un apartament nou este o schimbare destul de serioasă în viață, mulți încearcă să își mențină modul obișnuit de viață și vizitează aceleași magazine, bănci, cafenele."

Dar dacă cumpărătorii sunt gata să se mute într-o zonă necunoscută, atunci, potrivit acestuia, criteriul principal de selecție este componenta infrastructurii și accesibilitatea transportului. În plus, cumpărătorii privesc adesea absența întreprinderilor dăunătoare din apropiere și a autostrăzilor zgomotoase, adaugă Vasily.

Apropo, uneori alegerea locului reședinței viitoare este determinată tocmai de indicatorii de mediu ai zonei.


Revânzare sau clădire nouă?


Desigur, potențialul cumpărător se confruntă cu întrebarea, în favoarea carei locuințe să aleagă - o clădire secundară sau o nouă clădire.

"Dacă sunteți limitat din fonduri, dar aveți timp să așteptați, atunci este mai bine să investiți într-o clădire nouă. În acest caz, veți obține o casă construită modern, noi comunicări, un istoric de apartamente curat și un contingent de vecini despre statutul dvs. social", spune Vasily. În plus, dezvoltarea complexă în majoritatea cazurilor implică crearea tuturor instalațiilor de infrastructură necesare, de la spitale și școli până la centre comerciale, adaugă Vasily. Cu toate acestea, experții imobiliari avertizează: cumpărătorii de apartamente în clădiri noi vor trebui să investească suplimentar în reparații și să suporte reparații multiple ale vecinilor.


Adunați informații și navigați pe teren


După rezolvarea problemelor primare, agenții imobiliari recomandă cumpărătorilor potențiali să studieze piața imobiliară, să se familiarizeze cu ofertele și tipurile de machete. Pentru aceasta, sunt adecvate reviste de specialitate sau site-uri web imobiliare, precum și consultarea cu agenția. Potrivit acestuia, în anumite zone din Chișinău, alegerea machetei de apartamente nu este atât de mare încât pare potențialii cumpărători, așa că va fi suficient să privim mai multe tipuri de apartamente cu machete diferite pentru a forma o idee generală.

Dar nu ar trebui să vă consultați cu prietenii, rudele și cunoscuții, sunt sigur că Khlebasova, întrucât de obicei, sfaturile sunt date contradictoriu, incompetent și complică doar procesul.

Colectarea informațiilor poate fi continuată și „pe teren”. Merită să vă plimbați în jurul zonei.


Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.