INFORMAȚIE UTILĂ


Ce este "Prima Casa"? Programul de stat "Prima Casa" de creditare ipotecară preferențială este conceput pentru a ajuta familiile tinere care visează la propria locuință. Autoritățile moldovene au lansat-o în primăvara anului 2018. Conform programului, statul garantează plata a jumătate din împrumut în cazul în care beneficiarul este temporar insolvabil din anumite motive. După lansarea Prima Casa-2, angajații statului au fost incluși în categoria cetățenilor eligibili să utilizeze programul. Prima casa-3 sugerează că familiile cu copii vor putea primi compensații din partea statului pentru achiziționarea de locuințe, în funcție de numărul minorilor. Suma compensării variază de la 10 la 100% din costul locuinței. Împrumuturile sunt furnizate de cinci bănci din Moldova.

Citește mai mult

A cumpăra un apartament într-o clădire nouă este ca o motan in sac. Ei își construiesc doar o casă, ceea ce se va dovedi până la urmă - nu știi. Prin urmare, este dificil și înfricoșător să alegi. Există întotdeauna șansa ca un apartament nou să nu-i placă sau să se dovedească a fi rău. De exemplu, cu pereți subțiri sau reparații de calitate scăzută. De asemenea, se întâmplă ca casa să nu fie închiriată la timp și construcția să fie întârziată cu luni și chiar ani. Prin urmare, înainte de a cumpăra un apartament, este important să verificați totul. Vă vom spune ce să căutați și cum să distingi un constructor de bună credință de unul rău. Aceasta este o problemă serioasă, de aceea există multe sfaturi. Ele sunt împărțite în trei niveluri de dificultate: de la vizualizarea Instagram si pana la verificarea documentelor.

Citește mai mult

Ei bine, dacă o persoană știe exact ce apartament vrea să cumpere, dar se întâmplă ca decizia să vină pe neașteptate și cumpărătorul să aibă o întrebare - ce mai vrea? Agenții imobiliari noștri au împărtășit cu dvs. sfaturi profesionale despre cum să vă înțelegeți în mod corespunzător și să creați o listă de cerințe pentru locuințele viitoare, pentru a achiziționa în cele din urmă apartamentul visurilor tale.

Citește mai mult

Планировки всех квартир вторичного фонда в Кишиневе

Citește mai mult